Zaključek projekta STL2013 in predstavitev zmagovalcev

Dogodek Spletni trgovec leta 2013 se je končal in presegel vsa pričakovanja. Zelo smo hvaležni vsem, ki ste s svojo prisotnostjo in podporo dogodka izkazali željo po boljšem povezovanju panoge spletne prodaje in strast za izboljšave, ki bodo omogočile rast in razvoj spletnih nakupov v Sloveniji.

Na zaključnem dogodku, ki se je odvijal 21.11.2013 v hotelu Austria Trend v Ljubljani, se je zbralo 59 spletnih trgovcev ter mnogo oseb iz sveta e-commercea in IT-ja, ki so med seboj delili pomembne izkušnje in informacije.

Program je med drugim vključeval prezentacijo Matjaža Robinšaka in Roka Hrastnika na temo Kdo so slovenski kupci in ali razumete njihov nakupni proces, predstavitev potencialov hrvaškega trga, v okviru katere sta nastopila predavatelja Zanel Batagelj in Igor Martinović, navzoči pa so si ogledali tudi študijo primera o vstopu slovenskega spletnega trgovca na Hrvaško.

Sledila je analiza uspešnih zgodb s študijami primerov, kjer so nastopili Tomaž Erjavec, Peter Curk, Darko Butina in Andraž Štalec, ki so iz praktičnih izkušenj povzeli, kako izboljšati delovanje spletne strani, kako postati najboljši spletni trgovec itd. Na koncu je nastopila še podelitev priznanj Spletni trgovec, dogodek pa se je zaključil z druženjem in mreženjem.

Zmagovalci po kategorijah:

printink

 

Skupni zmagovalec
SPLETNI TRGOVEC LETA 2013
licila.si

 

Zmagovalec v kategoriji
GLAS LJUDSTVA
bigbang.si

 

Zmagovalec v kategoriji
AVDIO / VIDEO / FOTO
silux.si

 

Zmagovalec v kategoriji
AVTO-MOTO / ŠPORT
biroteka.si

 

Zmagovalec v kategoriji
DOM IN VRT
printink.si

 

Zmagovalec v kategoriji
IT
licila.si

 

Zmagovalec v kategoriji
MODA / ZDRAVJE
metroshop.si

 

Zmagovalec v kategoriji
NOVI TRGOVCI